OVER 25 ÅRS ERFARING HAR GIVET EN TYND TOP MEN TYNGDE //

Kreativ omhyggelighed krydret med ærlighed og passion.

INDSIGT – INNOVATION OG DIGITAL KOMPETENCE

men det hele startede offline

Helt tilbage i 1992 – startede jeg i den grafiske branche og har udviklet mig lige siden. Der har ikke været én dag hvor jeg har fortrudt mit valg, og jeg har aldrig set mig tilbage. Udfordringerne, de unikke løsninger og det kreative samarbejde har indtil videre resulteret i 30 år i branchen.

De 30 år har budt på en kreativ rejse ud over det sædvanlige med mange forskellige og spændende udspring, såsom Gewihr, BYRO og ikke mindst mit hjertebarn YCA. Uanset hvor og hvad jeg har arbejdet med igennem årene, er der to ting jeg aldrig er gået på kompromis med – kreativiteten og ærligheden.

 

fuck janteloven

ja lige præcis – fuck janteloven. Når man har haft en passion for noget i over 30 år, har et stort udvalg af tilfredse kunder fordelt på adskillige brancher og sætter en ære i de løsninger man laver, så må man godt være stolt.

Til dagligt arbejder jeg hos den internationale virksomhed Nimo Company som designer og produktudvikler. Derudover slår jeg ming løs på Colmorn.dk, hvor jeg løser kreative udfordringer indenfor marketing, web- og grafisk design for mine egne og andres kunder.

→ Husk også at læse mere om YCA.dk 

 

 

Jeg hjælper dig med at navigere i den digitale og visuelle verden. Den røde tråd bliver sikret igennem kreativ omhyggelighed, om det er offline eller online, så er jeg din kreative sparringspartner og problemknuser.

N

Visuelle identiteter

N

Webdesign

N

Grafisk design

N

Fotografering

N

Grafisk kunst

N

marketing

N

kreativ sparring

N

Storformat

N

Print materialer

N

Kreative tekster

N

Wordpress og Woocommerce

N

Mailchimp

N

photoshop

N

branding

ET GODT SAMARBEJDE BYGGER PÅ ÆRLIGHED - FORVENTNINGSAFSTEMMING OG GENSIDIG RESPEKT

spændende kunder jeg har løst opgaver for

Jeg har sat mig ind i tingene,
så du ikke behøver…

Ethvert samarbejde handler om tillid. Jeg har sat mig ind i tingene og siger måske ikke altid det du gerne vil høre, men jeg siger altid det der er bedst for din virksomhed. Jeg er uformel og afslappet i min kommunikation og siger altid tingene ligeud, så ved du altid hvor du har mig . 

Du udvælger billeder

Find dine bedste billeder fra ferien, bryllup, børnene, hunden osv. Send dem til mig, enten digital eller som fysiske billeder.

designprocessen

Sammen finder vi en størrelse, stil og farver. Herefter modtager du dit unikke kunstværk til korrektur, inden jeg trykker det til dig.

dit kunstværk

Fra processen starter til dit kunstværk hænger på væggen går der typisk 2 til 3 uger. Når det er printet, kan jeg sende det - eller det kan afh.

YCA.dk i korte træk

Få dit liv på væggen

Konceptet i YCA er simpelt, vi omdanner dine personlige billeder og interesser til et unikt kunstværk printet på canvas. Du bestemmer størrelse, farver og stilart. Skal konceptet beskrives med få ord, må det være - få dit liv på væggen. The sky is the limit - og alt er stort set muligt.

function mobile_menu_colapse_nested_levels(){ ?>