DIT WEBSITE ER EN 24 TIMERS SALGSKANAL //

Dit website skulle gerne kunne måles på din bundlinje…

BINDELEDDET IMELLEM DIG OG DINE KUNDER

Styr dine kunders rejse…

Ingen kender din forretning bedre end dig og hvis der stod en kunde foran dig og søgte noget bestemt, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at du kunne vejlede og rådgive uden tøven. Netop sådan skal dit website også være bygget, det er dig der skal guide dine kunder, så du får et ønsket output.

En professionel og gennemtænkt hjemmeside er ikke bare et digitalt visitkort, det er en 24 timers salgskanal, som kan måles direkte på bundlinjen. Der er ikke noget der er rigtigt og forkert – men der kan være meget stor forskel på, om du gør tingene på den ene eller anden måde.

Godt design kan måles…

ja det er vigtigt at der er tænkt over det du præsenterer til dine kunder. Der er masser af fagudtryk, målemetoder, optimeringer mv…men det absolut vigtigste er at have et design, der tiltaler din målgruppe. Og endnu vigtigere er at dine kunders besøg ender med et salg. Dit website skal give værdi for dine kunder, kun sådan får du dem til at komme igen.

Ærlighed frem for alt

som med så meget andet i livet, kommer man længst med ærlighed. Netop derfor arbejder jeg heller ikke sammen med kunder, hvor jeg ikke mener at kunne være med til at gøre en forskel. Mine kunder skal gerne kunne måle mit arbejder på deres bundlinje. Det er basisopskriften for et godt og langvarigt samarbejde.

Ingen bindinger, ingen langvarige abonnementer og ingen uigennemskuelige regninger – mine kunder er hos mig – fordi de har lyst til at være kunder hos mig. Det skal være nemt, målbart og give værdi at arbejde sammen med mig.

Få en uforpligtende pris på dit website

 

 

Ingen hjemmesider er 100% identiske,
eller burde i hvert fald ikke være det.
Derfor har jeg heller ingen faste priser.

Men jeg kan lynhurtigt give dig en pris
på en skræddersyet løsning til netop dit behov.

N

Webdesign

N

Wordpress

N

Webshop

N

Woocommerce

N

Instagram

N

Facebook

N

Mailchimp

N

Google Analytics

N

CSS kodning

N

Website optimering

N

Web tekster

N

Videoer til web

N

Optimering af grafik

N

UX DESIGN

Er du tilfreds med dit website?
Performer det godt nok? Kan du måle det på bundlinien?

Mangler du en at sparre med?

Webdesign

Kærligheden ligger på Wordpress men jeg har været med siden internettet startede og har derfor stor kompetence indenfor webdesign generelt...

Grafisk design & marketing

Godt er aldrig godt nok - jeg fungerer som problemløser og sparringspartner indenfor adskillige brancher og arbejder sammen med nogle af DK´s største virksomheder

Kompetencer

+25 års erfaring har budt på lidt af hvert, derfor elsker jeg at sparre med virksomheder. Skæve vinkler og et alternativt syn har båret mange fede løsninger med sig.

Du udvælger billeder

Find dine bedste billeder fra ferien, bryllup, børnene, hunden osv. Send dem til mig, enten digital eller som fysiske billeder.

designprocessen

Sammen finder vi en størrelse, stil og farver. Herefter modtager du dit unikke kunstværk til korrektur, inden jeg trykker det til dig.

dit kunstværk

Fra processen starter til dit kunstværk hænger på væggen går der typisk 2 til 3 uger. Når det er printet, kan jeg sende det - eller det kan afh.

YCA.dk i korte træk

Få dit liv på væggen

Konceptet i YCA er simpelt, vi omdanner dine personlige billeder og interesser til et unikt kunstværk printet på canvas. Du bestemmer størrelse, farver og stilart. Skal konceptet beskrives med få ord, må det være - få dit liv på væggen. The sky is the limit - og alt er stort set muligt.

function mobile_menu_colapse_nested_levels(){ ?>