MARKETING ER MANGE TING HOS MIG ER DET //

Marketing med mening…

DEN RETTE MARKETING GØR EN FORSKEL FOR DINE KUNDER

Tør at sige det du ikke vil høre…

Alt for mange bureauer er rigtig gode til at sige alt det de ved at du gerne vil høre, sådan arbejder jeg ikke. Direkte, ærlig og værdiskabende er vigtigt for mig og så siger jeg altid tingene ligeud, så der ikke er noget at være i tvivl om. Det er vigtigt at have hjertet med i det man gør, kunderne kan mærke det og det skaber tillid, det gælder både for mig og dig. 

Marketing, branding, sociale medier – you name it, handler først og fremmest om grundig planlægning og eksekvering. Der skal findes en strategi baseret ud fra dine ønsker til output og dette skal matches med dine kunders vaner og mønster. Selvfølgelig skal budskabet være skarpt, passe til din virksomhed, skille sig ud fra mængden og ramme der hvor det giver allermest mening – men det nytter ikke noget at have verdens bedste produkt, hvis ikke der er nogle kunder i butikken til at se det. 

I over 25 år har jeg arbejdet med marketing, skæve tanker, grafiske løsninger og forretningsudvikling – fulgt og deltaget i den udvikling der er sket i branchen. Mulighederne for intelligent marketing i dag er helt unikke, men outputtet vi jagter er stadig det samme som det altid har været  – vækst for dig og din virksomhed.

 

“Marketing dækker over alle aktiviteter, der knytter sig til det at fremme en virksomhed, dennes produkt/-er/services samt salget af disse.”

Hvornår har du sidst fået et check?

Det er ofte de små ting der kan gøre den største forskel og det bringer mig til spørgsmålet “hvornår er du sidst blevet checket?” Jeg har arbejdet med alt fra den lokale frisør til store koncerner hvor jeg har udviklet unikke designmanualer, forretningsstrategier, grafiske løsninger og online tilstedeværelse. Derfor kan jeg med ro i stemmen sige – jeg er helt sikker på at jeg kan gøre en forskel for dig og din forretning. Det vigtigste i et samarbejde er tilliden til hinanden, kemien skal være der – ellers er det alt for meget op af bakke. Giv mig et ring eller et skriv og lad os se om vores kemi ikke passer…

Ikke helt som alle andre…

Jeg er ikke helt som alle andre…og heldigvis for det. Min passion er løsninger og resultater, samt hvordan vi sammen kommer dertil. Der bliver aldrig fokuseret på begrænsninger, men altid på de muligheder der er, indenfor de rammer der er til rådighed.

Mine løsninger er baseret på data, facts og kærlighed – hjertet skal være med. Løsningerne til gøre en forskel for modtageren – og bestemt også afsenderen. Skulle jeg beskrive hvad det er jeg gør med få ord ville det være – marketing med mening. 


Ærlighed – empati – gennemskuelighed og et ordentlig spark kreativitet

Jeg lover aldrig mere end jeg kan holde – dette er helt essentielt – uanset hvem og hvad jeg arbejder med. Jeg vil til enhver tid kunne se mig selv og dig i øjnene, da alt jeg laver er gennemskueligt. Du skal aldrig være i tvivl om hvad du får for dine penge, for det jeg når alt kommer til alt lever af, er tilfredse kunder. 

I den anden ende sidder der altid et menneske – dette er altid med i mit mindset. Det er vigtigt at modtageren altid kan mærke sjælen og kærligheden i det produkt eller ydelse de er ved at købe. At det så er tvistet så det skiller sig ud fra mængden, ja det netop det der kendetegner mig. Jeg er ikke bange for at udfordre både mig selv – men bestemt også dig – for kun sådan kommer vi sammen til at gøre en forskel der skaber resultater. 

+25 år har budt på lidt af hvert,
hvad kan jeg hjælpe dig med?

N

Grafisk design

N

Forretningsudvikling

N

Strategiudvikling

N

Marketing

N

Sociale medier

N

Contentplan

N

Online løsninger

N

Tryksager

N

Storformat

N

Facebook annoncering

N

LinkedIn profil

N

Søgemaskineoptimering

N

Digital strategi

N

Profilfilm

N

Kursusmateriale

N

Logo

N

Corporate design

N

Online systemer

N

Trello

N

Website

ET GODT SAMARBEJDE BYGGER PÅ ÆRLIGHED - FORVENTNINGSAFSTEMMING OG GENSIDIG RESPEKT

spændende kunder jeg har løst opgaver for

Mangler du en at sparre med?

Webdesign

Kærligheden ligger på Wordpress men jeg har været med siden internettet startede og har derfor stor kompetence indenfor webdesign generelt...

Grafisk design & marketing

Godt er aldrig godt nok - jeg fungerer som problemløser og sparringspartner indenfor adskillige brancher og arbejder sammen med nogle af DK´s største virksomheder

Kompetencer

+25 års erfaring har budt på lidt af hvert, derfor elsker jeg at sparre med virksomheder. Skæve vinkler og et alternativt syn har båret mange fede løsninger med sig.

Du udvælger billeder

Find dine bedste billeder fra ferien, bryllup, børnene, hunden osv. Send dem til mig, enten digital eller som fysiske billeder.

designprocessen

Sammen finder vi en størrelse, stil og farver. Herefter modtager du dit unikke kunstværk til korrektur, inden jeg trykker det til dig.

dit kunstværk

Fra processen starter til dit kunstværk hænger på væggen går der typisk 2 til 3 uger. Når det er printet, kan jeg sende det - eller det kan afh.

YCA.dk i korte træk

Få dit liv på væggen

Konceptet i YCA er simpelt, vi omdanner dine personlige billeder og interesser til et unikt kunstværk printet på canvas. Du bestemmer størrelse, farver og stilart. Skal konceptet beskrives med få ord, må det være - få dit liv på væggen. The sky is the limit - og alt er stort set muligt.

function mobile_menu_colapse_nested_levels(){ ?>