Året 2022

3. nov 2021 | PERSONAL

Endnu et år er gået – masser af udfordringer, mål, hektiske dage, nye venskaber og styrkelse af både krop og sind. Et år som har budt på op- og nedture , skuffelser, svære dage men bestemt også masser af fantastiske oplevelser både med gamle og nye venner.

Et arbejde hvor det virkelig har været smæk på og som har budt på masser af fede udfordringer. En tur til både London og Malta – som har givet fornyet energi og kvalitetstid med familien. En træningsplan som har virket over forventning og næsten alle mål er blevet nået, dem der ikke lykkedes var pga. skade, men dem der lykkedes er lykkedes langt over det fastsatte mål.

Når jeg tænker tilbage på 2022 er det med et smil på læben, til trods for alt den modgang der er i verden pt. Og det der kendetegner 2022 bedst for mig er nok, at aldrig er et år gået så hurtigt. Stor tak til dem som har været der for mig i 2022, i ved selv hvem i er, jeg sætter stor pris på jer. Både de eksisterende men helt bestemt også nye venskaber er med til at få ekstra lys i hverdagen. Håber jeg bidrager med god karma den anden vej også.

Håber vi alle får et 2023 med masser af fremgang, gode oplevelser og lykke, hvad den end måtte være.

Flere indlæg:

Three times happy

Three times happy

20-25 WALL BALL 10-15 T2B 05-10 PULLUPS ------------------------------- 10-15 CAL AB 15-20 CAL ROW...

læs mere
The Bubu

The Bubu

For Time 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 reps of: Back Squats (50/35 kg, from the ground) 3 SASA Complexes* (50/35 kg) *SASA Complex...

læs mere

Filtrér efter interesser:

GRAFISK // WEB

YCA.DK

CROSSFIT

PERSONLIG

function mobile_menu_colapse_nested_levels(){ ?>